Mourinho baart opzien na blessures van Zlatan en Rojo: 'Je moet risico nemen'

Mourinho baart opzien na blessures van Zlatan en Rojo: 'Je moet risico nemen'

21-04-2017 09:54
11

Manchester United-manager José Mourinho maakt zich zorgen om Zlatan Ibrahimovic en Marcos Rojo. Beide spelers raakten donderdagavond geblesseerd in het Europa League-duel met Anderlecht.

"Ik moet afwachten, maar mijn gevoel zegt dat het niet goed is", baalt Mourinho in gesprek met de Engelse pers. Ibrahimovic ging net voor het begin van de verlenging door zijn knie, terwijl Rojo al in de eerste helft het veld moest verlaten. De Zweedse sterspeler is de topscorer van United met zeventien doelpunten in de Premier League en ook Rojo is centraal achterin een vaste waarde.

De blessures zijn dan ook een bittere pil voor Mourinho, die verdedigers Chris Smalling en Phil Jones al langer moet missen. " Met Daley Blind hebben we nog een speler met ervaring op die plek, maar ik vind ook dat Smalling en Jones over een vervroegde terugkeer mogen denken", aldus de Portugees. " Voor de ploeg moet je risico nemen. Ik verwacht geen wonderen, maar in plaats van half mei zou je ook een rentree begin mei kunnen overwegen."

Manchester United won na de verlenging met 2-1 van Anderlecht. In de halve finale nemen The Red Devils het mogelijk op tegen Ajax.