Jörgensen maakt statement: 'De media stoken het vuurtje een beetje op'

Jörgensen maakt statement: 'De media stoken het vuurtje een beetje op'

21-04-2017 15:23
33

Nicolai Jörgensen benadrukt dat zowel de spelers als fans van Feyenoord 'rustig' moeten blijven in de slotfase van de titelstrijd. Er moet volgens de spits niet mee worden gedaan met de media, die volgens de spits te veel speculeren.

"De media stoken het vuurtje een beetje op, wij moeten rustig blijven", zijn de duidelijke woorden van de Deen, in gesprek met RTV Rijnmond. "Iedereen is positief. Hoopt hetzelfde", vervolgt Jörgensen, die geen extra druk zegt te voelen. "Het is juist leuk, hier doe je het voor als je aan een seizoen begint. De grootste druk komt van onszelf, we pushen elkaar om alles te geven."

Zondag staat het uitduel met Vitesse op het programma. Daarna spelen de Rotterdammers nog tegen Excelsior en Heracles Almelo. Jörgensen ziet de wedstrijd tegen de Arnhemmers niet als lastigste duel in de cruciale eindfase van de competitie. "Dit is niet de moeilijkste, dat zijn ze allemaal. Ik denk alleen niet aan de andere twee, zondag wacht Vitesse", besluit de aanvalsleider van Feyenoord.