Buitenspel: Kluivert rijdt diep in de nacht terug, maar zakt voor rij-examen

Buitenspel: Kluivert rijdt diep in de nacht terug, maar zakt voor rij-examen

21-04-2017 15:06
31

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Kluivert zakt voor rijbewijs
Justin Kluivert schakelde donderdagavond als basisspeler Schalke 04 uit in de Europa League, maar grote kans dat het zeventienjarige toptalent een dag later niet met een brede glimlach rondloopt. Hij reed diep in de nacht naar Nederland met begeleider Herman Pinkster, omdat hij moest afrijden. Dat meldt De Telegraaf. Kluivert zakte.


Hommeles bij Almere City
Promotiestress bij Almere City. Een materiaalman van de Jupiler League-club heeft zijn collega een gebroken neus bezorgd met een kopstoot. Eén van de redenen van de ruzie zou zijn dat de twee het niet eens waren over de manier van werken, meldt Almere Vandaag. Almere City-directeur John Bes bevestigt dat er iets is voorgevallen tussen de twee mannen.

"We hebben daarna een stevig gesprek gehad met beide en hebben besloten om met beide per direct niet verder te gaan. Meer wil ik er niet over kwijt, want dan zou ik moeten spreken over individuele zaken en dat wil ik niet. Het is gebeurd, dat is ernstig en we hebben maatregelen genomen", aldus Bes.