Cocu mist twee PSV'ers tegen Ajax, Willems vraagteken:  Nog geen streep

Cocu mist twee PSV'ers tegen Ajax, Willems vraagteken: "Nog geen streep"

21-04-2017 16:18
12

Phillip Cocu kan in de topper tegen Ajax geen beroep doen op Jorrit Hendrix en Remko Pasveer. Het tweetal is nog altijd herstellende van blessures.


Hendrix kampt met enkelklachten, Pasveer heeft nog last van een heupblessure. Cocu verwacht dat Hendrix snel hersteld is, maar bij doelman Pasveer is dat de vraag. Linksback Jetro Willems is nog een twijfelgeval voor de kraker. "Er staat nog geen streep door", zegt Cocu tijdens de persconferentie van vrijdag over de vleugelverdediger die al weken hamstringklachten heeft.

Cocu zegt verder veel vertrouwen te hebben in het duel met Ajax. Nog geen één duel met een top drie-club werd dit seizoen door PSV gewonnen, maar Cocu denkt daar komende zondag verandering in te kunnen brengen. "Het wordt tijd dat we eens een topwedstrijd winnen. Dit zijn de mooiste wedstrijden, topwedstrijden."

"Er hangt altijd een mooie sfeer. Daar ben je voetballer voor geworden", vervolgt Cocu. "Gezien de prestige dat op het spel staat maakt het niet uit dat je niet om titel speelt. Dit soort toppers moet je altijd willen winnen."

Lees meer: Cocu sluit zich aan bij Bosz: 'Maar dan heb je minder last van vermoeidheid'