Feyenoorder Van der Heijden hekelt 'randzaken': Zoals ook Ajax gisteren...

Feyenoorder Van der Heijden hekelt 'randzaken': "Zoals ook Ajax gisteren..."

21-04-2017 16:47
10

Jan-Arie van der Heijden denkt dat Vitesse zondag honderd procent inzet gaat tonen tegen Feyenoord. Een week later spelen de Arnhemmers de KNVB Bekerfinale tegen AZ, maar dit heeft volgens de Feyenoord-verdediger geen invloed op de ploeg van Henk Fraser.

"De bekerfinale volgende week is voor Vitesse enorm belangrijk, maar daar zullen ze echt pas na Feyenoord mee bezig zijn", zijn de woorden van Van der Heijden, in gesprek met het Algemeen Dagblad. Afgelopen weekend verloor Vitesse met 1-0 uit bij Excelsior. "Ze zullen er vol in gaan. Ze kunnen echt wel herstellen in een week."

"Op papier is dit nog onze meest lastige opdracht, Vitesse staat van al onze resterende tegenstanders het hoogst op de ranglijst", vervolgt Van der Heijden, die zelf tussen 2011 en 2015 in Arnhem voetbalde. Volgens de mandekker wordt er 'te veel naar randzaken gekeken'. "Dat komt omdat mensen buiten de club om geen invloed op het resultaat hebben. Zoals ook Ajax gisteren langer gespeeld heeft dan normaal. Dat is niet ongunstig voor ons, maar we moeten het echt zelf doen."