Fraser: Zulke onzin suggereren, brengt mij en mijn spelers in diskrediet

Fraser: "Zulke onzin suggereren, brengt mij en mijn spelers in diskrediet"

21-04-2017 18:30
6

Henk Fraser ergert zich aan de media. De trainer van Vitesse hekelt 'verzinsels' en 'uitlatingen' van de vaderlandse pers in aanloop naar het competitieduel met Feyenoord.

Zo opperde Arno van der Meulen van de NOS dat Ricky van Wolfswinkel opzettelijk geel pakte om de bekerfinale van volgende week te spelen. Met als gevolg dat hij het duel van zondag met Feyenoord mist.

Fraser noemt dat onzin en laster. "Ik heb me gestoord een de opmerkingen van verschillende mensen in de media. Of dat dan een journalist betreft, die blijkbaar zijn eigen voorkeur heeft", zegt de oefenmeester volgens het Algemeen Dagblad. "Of een oud-prof. Ik vind het ongepast. Zulke onzin suggereren, brengt mij en mijn spelers in diskrediet. Nu heb je de basis gelegd, waarmee je dan na de wedstrijd weer aan de slag kan gaan. Maar het slaat allemaal nergens op."

Het duel tussen Vitesse en Feyenoord is dit weekend interessant door de titelstrijd van de Rotterdammers met Ajax. Fraser: "We weten allemaal dat er vanuit bepaalde hoeken politiek wordt bedreven. Dat is elk jaar weer het geval als de titelstrijd zijn ontknoping nadert. Maar wij doen daar niet aan mee."