Klaassen gaat nadenken over transfer: 'Ik sta er misschien wel voor open, ja'

Klaassen gaat nadenken over transfer: 'Ik sta er misschien wel voor open, ja'

22-04-2017 07:04
35

Een vertrek van Davy Klaassen bij Ajax is komende zomer niet ondenkbaar. De captain van de Amsterdammer houdt die optie open.

Klaassen, die een contract tot medio 2019 heeft, wilde zich de beste speler van de Eredivisie voelen. In topwedstrijden stond de Oranje-international er telkens. Een transfer is mogelijk een optie voor hem. "Ik sta er deze zomer misschien wel voor open, ja", zegt Klaassen in het Algemeen Dagblad. "Maar ik kan niet zeggen: ik blijf of ik ga. Daar moet ik echt nog rustig en goed over nadenken."

Eerst jaagt hij met Ajax op de Europa League en de landstitel. Na het duel met Schalke 04 wacht zondag PSV alweer. Vrijdag bracht de Ajacied een tijd door op de massagetafel. "Sorry, er moest wat gesleuteld worden. Ik ben moe, ja, iedereen is moe. Vanavond op de bank. Niks doen. Goed herstellen en klaar zijn voor PSV. Er zijn geen excuses, want dan moeten we er weer staan. We wilden op meerdere vlakken strijden. Dat hebben we nu voor elkaar en dus moeten we het ook laten zien."