'Als er nu 14 miljoen euro wordt geboden, denk ik dat PSV het in overweging neemt'

'Als er nu 14 miljoen euro wordt geboden, denk ik dat PSV het in overweging neemt'

22-04-2017 07:48
27

Davy Pröpper denkt eraan om ook volgend seizoen bij PSV te blijven. De middenvelder heeft nog geen uitgestippeld plan, terwijl anderen volgens Pröpper al hun vertrekwens bij PSV hebben ingediend. De middenvelder heeft in Eindhoven nog een contract tot medio 2020. 

"Andere jongens hadden al aangegeven dat ze open staan voor een volgende stap. Ik ben hier pas twee jaar", zegt Pröpper tegen De Volkskrant. "Het is ook een uitdaging om een minder tweede jaar te laten volgen door een goed seizoen. In de zomer zal ik opnieuw nadenken over mijn toekomst", besluit de oud-speler van Vitesse. 

Pröpper kon afgelopen winter de stap naar Zenit Sint Petersburg maken. De clubs kwamen er echter niet uit. "Ik heb erover nagedacht, maar ik heb die keuze nooit hoeven maken. Er lag geen aanbod bij mij", vertelt Pröpper, die lacht om het feit dat hij blijkbaar twintig miljoen euro waard was. "Het is een vreemde gedachte, het lag ook aan het moment. Als een club nu 14 miljoen euro voor me biedt, denk ik dat PSV het in overweging neemt. Maar er zijn geen afspraken over gemaakt."