'Ajax is niet m'n favoriete club nee. Of ik rustig aan ga doen tegen Feyenoord?'

'Ajax is niet m'n favoriete club nee. Of ik rustig aan ga doen tegen Feyenoord?'

22-04-2017 23:35
45

MIke van Duinen zegt niet rustig aan te gaan doen tegen Feyenoord. Zijn ploeg Excelsior is zo goed als zeker van handhaving en daardoor staat er niet veel meer op het spel in het duel met de koploper. Bovendien is hij niet bepaald een fan van Ajax.

"Dat wist je dus al. Het is niet m'n favoriete club, nee", zegt Van Duinen tegen Voetbal Inside. "Of ik daarom rustig aan ga doen tegen Feyenoord? Dat moet niet mogen toch? Ik ga gewoon lekker voetballen en net als iedere week m'n best doen. Zij moeten het zelf doen. Ik denk ook niet dat zij onze hulp nodig hebben. Wij gaan gewoon lekker voetballen. Spreekt m'n gezicht boekdelen? Haha, ik kan slecht liegen, maar dat is gekkigheid."

Excelsior zette zaterdagavond een 'reuzenstap' door met 0-1 van NEC te winnen. Van Duinen: "We waren hartstikke blij, dat is duidelijk. Het was een cruciale wedstrijd. Als je 'm dan wint, zet je een reuzenstap richting handhaving. We speelden als een drol, dat ben ik met je eens. Maar dat interesseert me nu geen klote. Een keer lelijk winnen is ook wel lekker."