Derksen haalt uit naar 'clown': Vind jij dat een reden voor ontslag?

Derksen haalt uit naar 'clown': "Vind jij dat een reden voor ontslag?"

24-04-2017 22:16
17

Johan Derksen heeft snoeihard uitgehaald naar de beleidsbepalers bij NEC. Bij Voetbal Inside zegt de NEC-fan dat de club Peter Hyballa nooit had mogen ontslaan.

"Met dat rare bedrijf uit Cuijk (Futuralis, red.) en die clown die directeur speelt (Bart van Ingen, red.)", aldus Derksen. "Ik heb zijn cv bekeken. Kotsend heb ik hem van me af geschoven. Ik vind het een clown. Het is een aanfluiting dat deze man NEC mag leiden. Ze hadden met Danny Hoekman (adviseur, red.) iemand die niets mocht beslissen want alles werd door Futuralis beslist." 

Maandag werd Hyballa op straat gezet. Belachelijk, aldus Derksen. "Hij heeft een slecht elftal. Het is niet gek dat hij tegen degradatie speelt. Hyballa heeft geen gekke dingen gedaan. Niet gerotzooid met zijn opstellingen. Verschillende systemen geprobeerd? Vind je het gek als je twaalf keer op rij verliest. Vind jij dat een reden voor ontslag?", vraagt hij aan presentator Wilfred Genee.

"Dat zijn dan clubs zonder ruggegraat. De erfenis die Hyballa kreeg was dramatisch. Er kwamen onduidelijke buitenlanders De Goffert binnen. Maak daar maar een elftal van. Het heeft even meegezeten, maar uiteindelijk zat er niet een bij die het verschil maakte."