Dit was de ochtend: 'De Vrij-transfer aanstaande', Dolberg aanbevolen bij Bayern

Dit was de ochtend: 'De Vrij-transfer aanstaande', Dolberg aanbevolen bij Bayern

25-04-2017 12:00
2

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot de middag samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

'Oranje-selectie wist niets van interesse voor Advocaat'
Dat Dick Advocaat de belangrijkste kandidaat is om de nieuwe bondscoach te worden, komt voor de spelersgroep van Oranje als een grote verrassing. KNVB-directeur Hans van Breukelen heeft de naam van Advocaat nooit laten vallen in zijn overleg met enkele bepalende spelers. (De Telegraaf)

Van Breukelen voert goede gesprekken
De technisch directeur zelf laat weten een goed gevoel te hebben over de gesprekken die hij met Henk ten Cate en Dick Advocaat heeft gevoerd in het buitenland. In de komende weken valt er een beslissing, zo laat Van Breukelen doorschemeren. (Voetbal International)

Toptrainers steunen Heitinga
Dat John Heitinga niet is toegelaten tot de opleiding Coach Betaald Voetbal, roept veel weerstand op bij Guus Hiddink, Bert van Marwijk en Leo Beenhakker. "Ik vind dat ze voor iemand met zijn carrière ruimte moeten vrijmaken op de cursus", aldus Van Marwijk. (De Telegraaf)

'De Vrij-transfer stap dichterbij'
Stefan de Vrij heeft naar verluidt een persoonlijk akkoord bereikt met Internazionale. De 25-jarige verdediger staat nu nog onder contract bij SS Lazio. Hij kan in Milaan een miljoenensalaris tegemoet zien. (RadioSei)

Stevens beveelt Dolberg aan bij Bayern
Volgens Huub Stevens is Ajax-spits Kasper Dolberg de perfecte spits voor Bayern München. "Ik vind hem fantastisch. Je kunt hem vergelijken met Lewandowski", aldus de oud-trainer van onder meer Schalke 04. (BILD)