Werk aan de winkel voor ADO: Ik merk dat er wat belangstelling voor me is

Werk aan de winkel voor ADO: "Ik merk dat er wat belangstelling voor me is"

26-04-2017 07:53
6

Alfons Groenendijk blijft niet per se bij ADO Den Haag. De succestrainer van de Hagenezen schermt met interesse van andere clubs. Ook hangt het af welke ambities de nummer twaalf van de Eredivisie heeft.

"Ik merk dat er wat belangstelling voor me is", zegt Groenendijk in het radioprogramma Langs de Lijn En Omstreken. "Wie mij hebben gebeld? Dat maakt toch allemaal niet uit. Dat hoeft ook niet per se uit Nederland te zijn. Ik heb nu drie clubs in de Eredivisie gehouden (Willem II, Excelsior en ADO, red.). Dan kun je spreken van geluk, maar het is wel drie keer."

Groenendijk nam in februari het stokje over van Zeljko Petrovic. Onder zijn leiding kroop ADO uit een diep dal en is het twee wedstrijden voor het einde zeker van handhaving. Daarbij tekende Groenendijk afgelopen winter met een optie voor nog twee jaar.

Het is echter de vraag of hij daar gebruik van maakt. "Het is leuker om voor Europees voetbal te spelen dan tegen degradatie te moeten vechten. Dan moet je dus kijken: wat wil ADO? Willen zij stappen maken of weer hetzelfde als dit seizoen meemaken?"