'Ibrahimovic weigert 15 miljoen van Manchester United gedurende knieblessure'

'Ibrahimovic weigert 15 miljoen van Manchester United gedurende knieblessure'

28-04-2017 14:18
8

Een mooi gebaar van Zlatan Ibrahimovic. De Zweedse topspits tekent geen nieuw contract gedurende zijn blessure, zodat Manchester United niet voor verrassingen komt te staan.

Dat meldt The Sun. De boulevardkrant schrijft dat Ibrahimovic voor vijftien miljoen euro kan verlengen op Old Trafford. De Zweed (35) staat daar op dit moment echter niet voor open. De reden: hij vindt het niet eerlijk tegenover Manchester United om een groot bedrag te accepteren zolang hij niet weet hoe ernstig zijn blessure is.

Ibrahimovic wordt op korte termijn geopereerd in het Amerikaanse Pittsburg. Hij liep vorige week in de Europa League-wedstrijd tegen Anderlecht een zware knieblessure op. Gevreesd wordt voor een gescheurde kruisband, maar de exacte schade blijkt bij de operatie pas.

Het is daarom onzeker hoe de sportieve toekomst van Ibrahimovic eruit ziet. Zijn United-contract loopt na dit seizoen af, waardoor hij zijn laatste wedstrijd voor de Engelse grootmacht gespeeld zou kunnen hebben. Manchester United wil met één jaar verlengen.