Update: FC Volendam heeft beet en legt nieuwe hoofdtrainer vast

Update: FC Volendam heeft beet en legt nieuwe hoofdtrainer vast

02-05-2017 10:20
4

In de zoektocht naar een opvolger voor Robert Molenaar (foto) lijkt FC Volendam uit te komen bij Misha Salden. Volendam-voorzitter Henk Kras bevestigt dat de oud-speler in beeld is om de functie van hoofdtrainer te bekleden bij Het Andere Oranje.

Salden is momenteel al in dienst bij FC Volendam, waar hij technisch manager en hoofd jeugdopleiding is. De 43-jarige oud-voetballer beschikt bij de club over een aflopende verbintenis, maar kan dus doorschuiven naar het eerste elftal. Daar is een vacature vrijgekomen, doordat Molenaar in een eerder stadium al aangaf toe te zijn aan een nieuwe uitdaging en daarom zijn contract niet te willen verlengen.

Molenaar werd afgelopen maandag om die reden op non-actief gesteld door Volendam, dat vrijdag met 3-1 te sterk was voor MVV Maastricht. Na afloop van dat duel bevestigde Kras tegenover RTV Noord-Holland dat Salden inderdaad in beeld is om Molenaar op te volgen na dit seizoen. 

Update 02/05 10.20: FC Volendam heeft Salden dinsdag officieel gepresenteerd als opvolger van Molenaar. De voormalig middenvelder staat komend seizoen aan het roer bij Het Andere Oranje. Stanley van Kesteren neem de functie van hoofd jeugdopleiding over van Salden.