Vitesse gaat voor primeur: Dan verf ik mijn haar geel voor één dag

Vitesse gaat voor primeur: "Dan verf ik mijn haar geel voor één dag"

29-04-2017 07:23
3

Vitesse-trainer Henk Fraser verwacht dat de vorm van de dag doorslaggevend zal zijn tijdens de KNVB Bekerfinale. Zondagavond treffen de Arnhemmers AZ in De Kuip. 

"Na onze overwinning op Heerenveen (4-2, red) werden wij als favoriet bestempeld en na onze nederlaag tegen Feyenoord (0-2) ziet iedereen AZ waarschijnlijk als de grootste kanshebber", zegt Fraser in De Telegraaf. "Ik denk zelf dat we elkaar niet zo gek veel ontlopen."

Vitesse kan de eerste prijs in de 125-jarige clubgeschiedenis veroveren, Fraser won als speler van Feyenoord al vier keer de KNVB Beker. "Terugkijkend heb ik daar niet voldoende van genoten. Nu doe ik dat wel en geef ik dat ook door aan de spelers. Het bekertoernooi wordt ook steeds meer een happening. Dat maakt deze finale voor de spelers al spannend op zich. Ze zijn tot op het bot gemotiveerd", zegt Fraser.

Vitesse-aanvoerder Guram Kashia doet tot slot een belofte. Wat als Vitesse de finale wint? "Dan verf ik mijn haar geel voor één dag", stelt de verdediger, die na het behalen van de bekerfinale zijn imposante baard al opofferde.