Janssen toegejuicht door Tottenham-fans: Dat hebben ze niet gedaan

Janssen toegejuicht door Tottenham-fans: "Dat hebben ze niet gedaan"

29-04-2017 16:07
6

Zijn eerste seizoen op White Hart Lane is uitgemond in een flinke teleurstelling, maar toch weet Vincent Janssen (22) zeker dat hij gaat slagen bij Tottenham Hotspur. De spits voelt het vertrouwen van de technische staf én de fans van Spurs. 

"De manager, mijn medespelers en zelfs de fans snappen dat een speler soms tijd nodig heeft om te wennen bij een nieuwe club", vertelt Janssen in een uitgebreid interview met The Sun. "Ik denk dat de supporters ook zien dat ik hard werk en dat ik er alles aan doen om te slagen."

"Ik voel hun waardering en steun, dat waardeer ik enorm. Het is zo belangrijk dat fans je steunen. Ze hadden me ook kunnen laten vallen, maar dat hebben ze niet gedaan", vervolgt de Oranje-aanvaller, voor wie Tottenham zo'n twintig miljoen euro betaalde. "De Spurs-fans juichen voor me en zingen mijn naam. Het voelt goed. Misschien weet ik daarom zeker dat het goedkomt." 

Janssen deed dit seizoen in 24 Premier League-duels mee bij de nummer twee van Engeland (zeventien invalbeurten). De international maakte twee doelpunten. 

Lees ook: Geflopte Janssen: 'Natuurlijk ben ik teleurgesteld, maar ik ben geen quitter'