Rotterdam barst uit zijn voegen: extra locatie wordt ingericht voor titelfeest

Rotterdam barst uit zijn voegen: extra locatie wordt ingericht voor titelfeest

05-05-2017 08:02
21

Rotterdam barst maandag uit zijn voegen. De gemeente houdt er rekening mee dat 140.000 supporters naar de de havenstad komen, mocht Feyenoord zondag de titel pakken. Daarom is er gedacht aan een extra locatie.

De gemeente is bezig om de Coolsingel in vakken te verdelen. Er komen veel megaschermen zodat de huldiging op maandag vanuit alle tien vakken te volgen is, weet De Telegraaf. Wanneer de Coolsingel volstaat, is op de Binnenrotte een extra locatie met schermen. De Coolsingel heeft een capaciteit van maximaal 100.000 mensen. Met de Binnenrotte erbij is er ruimte voor 140.000, valt te lezen op website van gemeente Rotterdam.

Feyenoord speelt zondag de kampioenswedstrijd op bezoek bij Excelsior. Winst is voldoende voor de titel. Wanneer de koploper punten morst, valt de beslissing een week later. Fans die niet aanwezig zijn op Woudestein, kunnen de wedstrijd zien in De Kuip. Daarvoor zijn al 30.000 duizend kaarten verkocht. De laatste 7.500 gaan vrijdag naar (jeugd-)leden van Het Legioen. 

Koop je Kampioensshirt met 10% korting via VP. Gebruik de kortingscode VP2017. Alleen vandaag geldig!