'Messi slaat duizelingwekkend aanbod van 34 miljoen euro per jaar af'

'Messi slaat duizelingwekkend aanbod van 34 miljoen euro per jaar af'

06-05-2017 19:35
44

Lionel Messi heeft een contractaanbieding van FC Barcelona afgeslagen. Dat melden Spaanse kranten zaterdag. De verbintenis van de Argentijnse superster loopt in de zomer van 2018 af. Barça stelt momenteel alles in het werk om hem langer te binden. 

Marca vermoedt dat de regerend kampioen van Spanje en Messi (29) uiteindelijk wel een akkoord zullen bereiken, maar de topscorer aller tijden van de club heeft een pittig eisenpakket en bovendien astronomische salariseisen. Barça bood Messi een jaarsalaris van ruim 34 miljoen euro (!) aan. Die deal is afgeslagen door de Argentijn en zijn management. 

Wedden

Meer odds

Waarschijnlijk is de 'nee' van kamp Messi onderdeel van het onderhandelingsproces. Net als Marca vermoedt ook AS dat er in juni of juli alsnog witte rook uit Camp Nou komt. Vermoedelijk gaat de viervoudig Wereldvoetballer van het Jaar bijtekenen tot de zomer van 2020 óf 2021. 

Eerder dit jaar schreven diverse media dat Messi inspraak wil hebben in het aankoopbeleid van Barça. De international zou een aantal namen van gewenste aankopen hebben laten vallen bij de clubleiding. Hij hoopt onder meer op de komst van Liverpool-ster Philippe Coutinho.