Antonia trekt keiharde conclusies: 'Te veel praatjes, dan verdienen we het niet'

Antonia trekt keiharde conclusies: 'Te veel praatjes, dan verdienen we het niet'

08-05-2017 07:50
7

Jarchinio Antonia trekt keiharde conclusies na de degradatie van Go Ahead Eagles. Zijn ploeg verloor zondag met 4-0 van Ajax, waardoor degradatie een feit is. Volgens Antonia ontbreekt het aan strijdlust in Deventer.

"Wij hebben een ploeg – en daar hoor ik ook bij – die veel praatjes heeft, maar er niet staat als het erop aankom", zegt Antonia tegen De Telegraaf. "We hebben het dit hele seizoen laten afweten. Op momenten dat we punten konden en moesten pakken, zijn we afgetroefd door teams die makkelijk te verslaan waren."

Wedden

Meer odds

Voorafgaand aan het duel met Ajax zagen de spelers van Go Ahead het al niet meer zitten, zegt Antonia. "Het is duidelijk een gebrek aan kwaliteit, anders win je wel meer wedstrijden in de Eredivisie. De echte wil om te vechten voor onze kansen hebben we dit seizoen niet laten zien", meent de aanvaller, die zijn ploeg het hele seizoen laks om ziet gaan met kansen en doelpunten tegen. "Dan verdienen we het ook niet om in de Eredivisie te blijven. Ja, dat is keihard, maar ik heb geen zin om fantasieverhaaltjes te vertellen."