Go Ahead stuurt Manu per direct weg na 'Feyenoord-posts' op social media

Go Ahead stuurt Manu per direct weg na 'Feyenoord-posts' op social media

08-05-2017 11:05
63

Go Ahead Eagles heeft per direct afscheid genomen van Elvis Manu. De aanvaller plaatste zondag een post waarin hij Feyenoord steunde, vlak voor de wedstrijd waarin Go Ahead voor zijn laatste kans knokte.

Dat is de clubleiding volledig in het verkeerd keelgat geschoten. Het ging om twee Insta-stories. Maandag moest Manu op gesprek komen op de Adelaarshorst. Daar kreeg hij te horen dat hij moet vertrekken, zo luidt een statement van de club.

'Hem wordt rondom de wedstrijd tegen Ajax een onprofessionele houding verweten', schrijft Go Ahead. 'Met twee posts op social media gaf hij aanleiding te veronderstellen dat hij niet volledig gefocust was op de cruciale wedstrijd van diezelfde middag. Nadat deze posts na de wedstrijd onder ogen kwamen van de clubleiding, is Manu vanochtend in een gesprek te kennen gegeven dat er geen prijs meer wordt gesteld op zijn diensten.'

Go Ahead degradeerde door de 4-0 nederlaag in Amsterdam naar de Jupiler League. Komend weekend wordt de competitie afgesloten met een thuiswedstrijd tegen Sparta.