'Als ze willen, dan moeten ze vanavond in de tuin van Gio gaan barbecueën'

'Als ze willen, dan moeten ze vanavond in de tuin van Gio gaan barbecueën'

08-05-2017 14:01
7

John de Wolf adviseert Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst om zijn spelers de komende dagen vrij te laten. De Rotterdammers liepen zondag de titel mis tegen Excelsior (3-0).

Komende zondag krijgt Feyenoord een tweede kans, thuis tegen Heracles Almelo. In de aanloop naar die wedstrijd moeten de spelers vooral doen wat ze zelf willen, vindt De Wolf.

"Ik was zelf als speler en trainer voorstander van een trainingskamp, dat iedereen dezelfde voorbereiding heeft. Maar mocht Feyenoord met de staf, met de spelers, met zijn allen beslissen dat ze vanavond in de tuin van Gio gaan barbecueën dan moeten ze dat doen. Het teambelang is het allerbelangrijkste", aldus de oer-Feyenoorder tegen de NOS.

De Wolf, die er vertrouwen in heeft dat Feyenoord zondag alsnog de eerste landstitel sinds 1999 pakt, is teleurgesteld in de relschoppers van zondag in de Rotterdamse binnenstad. "Dan zijn er toch zo'n mannetje of 200 die dingen vernielen. Ik vind ze geen supporters. Ik was ook teleurgesteld, maar heb geen moment gedacht laat ik maar met stenen gaan gooien naar de politie."