'Het is toch schandalig wat we laten zien. Ik sta hier met een tyfusgevoel'

'Het is toch schandalig wat we laten zien. Ik sta hier met een tyfusgevoel'

09-05-2017 09:16
8

ADO Den Haag-keeper Robert Zwinkels is doodziek van de nederlaag tegen Heracles Almelo. Afgelopen zondag werd er met 4-0 verloren door de ploeg van trainer Fons Groenendijk. 

"Het is toch schandalig wat we laten zien. Ik voelde het eigenlijk gedurende week ook al aankomen. De trainer had dit ook al aangegeven. Ik ben er gewoon doodziek van dat we zo spelen", zei Zwinkels na afloop tegen Haaglanden Voetbal. 

Een paar dagen voor de nederlaag in Almelo werd assistent-trainer Dick Heesen boos op de training. Hij bespeurde gelatenheid bij de ADO-selectie. "De trainer is ook boos geweest. Maar we moeten gewoon die druk erop houden tot het einde van het seizoen", aldus de ervaren doelman.

"Totdat de laatste bal heeft gerold en dan lekker op vakantie gaan. Blijkbaar kunnen wij niet omgaan met die vrijheid. Maar nu sta ik weer met een tyfusgevoel. Zijn we een hele dag onderweg. Als de touwtjes even worden losgelaten, dan kunnen we het blijkbaar niet zelf opbrengen om de dingen te doen die we moeten doen. Wij zijn dus als groep nog niet zover."