Experts zien topclubs hun plicht doen in Europa

Experts zien topclubs hun plicht doen in Europa

dinsdag 9 mei 2017 om 14:00

Ook deze week maak je weer kans op €250,- met het Daily Odds Tipspel! Met een paar schitterende affiches op het programma kan je nu kijken naar de tips die het meest worden gespeeld door de betexperts.

Juventus - AS Monaco: 43x getipt
De club uit Turijn gaf vorige week een masterclass in efficiëntie door met 0-2 het Stade Louis II te verlaten. Slechts vier schoten op doel, maar twee daarvan waren trefzeker; beiden afkomstig van superspits Gonzalo Higuaín. De experts verwachten dat De Oude Dame ook deze week weer van Monaco wint, ditmaal in eigen huis. Maar liefst 43 spelers hebben ingezet op een thuiszege van Juventus.

Atlético Madrid - Real Madrid: 28x getipt
Aan de hand van sterspeler Cristiano Ronaldo won Real Madrid betrekkelijk eenvoudig van Atlético Madrid. Maar liefst driemaal was de Portugees trefzeker, waardoor hij eigenhandig voor de 3-0 eindstand zorgde. Woensdagavond gaat De Koninklijke op bezoek in het Vicente Calderón, de laatste keer voordat Atlético's thuishaven tegen de vlakte gaat. De spelers in het Tipspel verwachten dat Real opnieuw zegeviert, want een overwinning is 28 keer getipt.

Manchester United - Celta de Vigo: 32x getipt
Een typische Mourinho-wedstrijd, zo kon je het uitduel van Manchester United tegen Celta de Vigo wel noemen. The Red Devils wonnen met 0-1 door een vrije trap van Marcus Rashford en gaven bijna geen kansen weg. Dat biedt goede hoop voor de thuiswedstrijd op Old Trafford en dat is ook bij de experts het geval. Liefst 32 spelers verwachten dat Man United ook in eigen huis wint van de Spanjaarden.

Ben jij het eens met deze experts of verwacht je andere uitslagen? Geef jouw tips door in het Tipspel van Daily Odds en win €250,-

Bekijk het laatste nieuws

Experts zien topclubs hun plicht doen in Europa