In gesprek met Vitesse-directie: Ik wil niet nog een jaar zoals het nu is gegaan

In gesprek met Vitesse-directie: "Ik wil niet nog een jaar zoals het nu is gegaan"

10-05-2017 15:26
3

Jong Vitesse-trainer John Lammers is kritisch op zijn spelers na de degradatie naar de Derde Divisie. De trainer van de beloftenploeg zegt dat niet iedereen er 'alles voor over' heeft gehad.

"Moet je kijken wat een prachtige accommodatie hier ligt! Als je hier als voetballer van je hobby je beroep kunt maken, zul je daar alles voor moeten doen. Niet iedereen haalt de top, maar ik vind dat je wel je eigen top moet halen. En ik heb het gevoel dat niet iedereen daar alles voor over heeft gehad dit seizoen", zegt Lammers tegen Omroep Gelderland.

Lammers zelf gaat in gesprek met Vitesse over een langer dienstverband, maar stelt wel eisen. "Ik wil niet nog een jaar zoals het nu is gegaan. De Tweede Divisie is een serieuze competitie en dat is de Derde Divisie ook. Dan heb je een breed elftal nodig, zodat je kunt trainen op automatismen."

"Ik heb zaterdag na afloop van de verloren wedstrijd het woord genomen in de kleedkamer en vanuit mijn hart iets proberen te vertellen", aldus Lammers. "Zestig procent heeft daar wat aan, dertig procent denkt er in ieder geval over na en tien procent doet er waarschijnlijk niets mee."