'Atalanta wil na Hateboer weer Eredivisie-speler en klopt aan bij Heracles'

'Atalanta wil na Hateboer weer Eredivisie-speler en klopt aan bij Heracles'

11-05-2017 09:20
4

Heracles Almelo lijkt rekening te moeten houden met een vertrek van Robin Gosens. De 22-jarige linksback mag zich in de belangstelling verheugen van een Italiaanse club. Vermoedelijk gaat het om Atalanta Bergamo, meldt TC/Tubantia.

Gosens is een vaste waarde bij Heracles, dat het zondag in de laatste speelronde opneemt tegen Feyenoord. De verdediger kwam tot 28 Eredivisie-optredens, waarin hij twee keer scoorde en vier assists gaf. De Duitser heeft nog een contract voor één seizoen in Almelo. Atalanta heeft met Hans Hateboer al een andere voormalig Eredivisie-speler onder contract.

Volgens algemeen directeur Nico-Jan Hoogma is er wel wat belangstelling voor spelers van Heracles, maar hij ontving nog geen concrete aanbiedingen. Hoe de toekomst van de andere linksback, Mark-Jan Fledderus, eruit ziet, is nog niet bekend. "We zijn met elkaar in gesprek", laat Hoogma weten.

Renze Fij staat op het lijstje van Go Ahead Eagles. De tweede doelman is nog in onderhandeling met Heracles over een contractverlenging, maar zowel Fij (24) als de club vindt het wenselijk dat hij verhuurd wordt en speelminuten maakt.