FC Twente-middenvelder verkast naar Go Ahead: 'Mooie lengte, sterk, atletisch'

FC Twente-middenvelder verkast naar Go Ahead: 'Mooie lengte, sterk, atletisch'

11-05-2017 10:45
4

Brem Soumaoro maakt de overstap van FC Twente naar Go Ahead Eagles. Dat meldt de gedegradeerde club uit Deventer donderdag via de officiële kanalen. De twintigjarige Soumaoro zette zijn handtekening onder een tweejarig contract. 

"Ik kijk er ontzettend naar uit om bij Go Ahead Eagles te gaan spelen", aldus de middenvelder op de website van zijn nieuwe club. Dit seizoen speelt Soumaoro zijn wedstrijden voor Jong FC Twente. "Daarnaast heb ik de nodige keren deel uit gemaakt van de wedstrijdselectie van het eerste. Ook daar word je als jonge speler alleen maar beter van."

Technisch manager Dennis Bekking noemt Soumaoro een 'moderne middenvelder': "Hij heeft een mooie lengte , is sterk, atletisch, dynamisch en beschikt over een prima balbehandeling. Bovendien beschikt hij over een groot doorzettingsvermogen, dat hem helpt in zijn ontwikkeling."

"De ontwikkeling die Brem de afgelopen jaren in de verschillende seniorencompetities heeft gemaakt en die hij nu in Deventer gaat doorzetten. Daar zijn we van overtuigd."