Uitspraken Feyenoord-iconen vallen niet goed bij Heracles: Of het slim is?

Uitspraken Feyenoord-iconen vallen niet goed bij Heracles: "Of het slim is?"

12-05-2017 10:30
17

Heracles Almelo is niet van plan om zomaar mee te werken aan het kampioensfeest van Feyenoord. In gesprek met De Volkskrant waarschuwen enkele Heracles-spelers dat Feyenoord niet te licht over het kampioensduel moeten denken.

Feyenoord-iconen John de Wolf en Willem van Hanegem lieten weten dat Feyenoord weinig problemen zou moeten hebben met Heracles. Routinier Mark-Jan Fledderus stoort zich aan deze teksten. "Iedereen mag zeggen wat hij wil. Maar of het slim is? Spelers van Excelsior gaven niet voor niets aan dat het hen ergerde dat Feyenoord volgens velen al kampioen was voordat de wedstrijd überhaupt was gespeeld. Als sportman motiveert je dat alleen maar."

Zondagmiddag zullen vele ogen gericht zijn op Heracles-topscorer Samuel Armenteros, die een verleden heeft bij Feyenoord. "Ik voel zeker nog iets voor Feyenoord", aldus de Zweed. "Ook al was het maar een jaartje, spelen in een volle Kuip doet iets met je. Ik vind het nog steeds een fantastische club. Maar ja, ik speel nu voor Heracles. Ik ga me niet inhouden."