Bosz gunt Ajax-spelers borrel: 'Maakten de jongens van boven de 18 gebruik van'

Bosz gunt Ajax-spelers borrel: 'Maakten de jongens van boven de 18 gebruik van'

12-05-2017 12:00
26

Peter Bosz heeft zijn spelers donderdag na de thriller in Lyon toestemming gegeven met een biertje na te genieten. Zelf dronk hij een goed glas wijn op de Amsterdamse finaleplaats.

Dat vertelde Bosz vrijdagochtend bij Evers Staat Op op Radio 538. Op de vraag hoeveel flessen wijn er doorheen zijn gegaan, antwoordde Bosz: "We zijn er om een uur of drie mee gestopt."

De sfeer in de groep was uiteraard geweldig. "We zijn na afloop met de bus naar het hotel gegaan. Dan eten we altijd even wat, dat is natuurlijk ook belangrijk om het aan te vullen. De jongens hadden van mij toestemming om een biertje te drinken na de wedstrijd, daar hebben de jongens boven de achttien gebruik van gemaakt", lachte Bosz. "Dat was gezellig."

Ajax speelt dit seizoen nog twee wedstrijden om de absolute knikkers: tegen Willem II en Manchester United. "Ja, dat is mooi. Bij alle twee de wedstrijden kan een bizarre uitslag uitkomen", aldus Bosz, die Ajax - Manchester United een prachtig affiche noemt. "Twee grote clubs in Europa die allebei veel gewonnen hebben. Daar kun je alleen maar naar uitkijken. Maar ik zeg wel: finales speel je om te winnen. Dus laten we dat dan ook maar doen."