ADO zet Groenendijk in wachtkamer: We gaan kijken hoe dit zich verder ontwikkelt

ADO zet Groenendijk in wachtkamer: "We gaan kijken hoe dit zich verder ontwikkelt"

12-05-2017 20:12
11

Een akkoord tussen Alfons Groenendijk en ADO Den Haag over contractverlenging is deze week uitgebleven. Veel hangt af van de begroting van volgend seizoen en de financiën die de club tot zijn beschikking heeft. Zelf ziet de trainer een langer verblijf wel zitten.

ADO is in gesprek met zowel Groenendijk als technisch manager Jeffrey van As. "Het was leuk. Prima. Goed gesprek. We gaan kijken hoe dit zich verder ontwikkelt", zegt Groenendijk tegen Omroep West. ADO lijkt langer de tijd nodig te hebben. "Dat weet ik niet, dat denk ik. Dat is voor mij niet zo’n probleem."

Groenendijk is niet van plan daar druk achter te zetten. "Het ontwikkelt zich wel en we zullen zien waar het toe leidt. Het is nog niet honderd procent zeker nu. Meer kan ik er niet van maken."

De oefenmeester heeft zelf aangegeven 'best te willen blijven'. "Daar beslis ik niet alleen over natuurlijk. Wat mij betreft kan dat licht op groen. Ik ben altijd vrij onafhankelijk in mijn hoofd geweest. Als speler, als trainer. Er was altijd een oplossing."