El Ahmadi wil dat Ziyech zich verzoent: 'Ik kan het niemand opleggen'

El Ahmadi wil dat Ziyech zich verzoent: 'Ik kan het niemand opleggen'

13-05-2017 14:46
19

Als het aan Karim El Ahmadi ligt keert Hakim Ziyech snel terug in de nationale ploeg van Marokko. De Ajacied werd begin dit jaar niet geselecteerd door bondscoach Hervé Renard voor de Afrika Cup en sindsdien leven de twee in onmin met elkaar.

El Ahmadi ondersteunt de terugkeer van Ziyech in de nationale ploeg. "Maar ik kan Renard niet opleggen welke spelers hij moet selecteren", zegt de middenvelder van Feyenoord in een interview met Al Mountakhab, geciteerd door Le 360 Sport. Volgens El Ahmadi ligt de oplossing van het conflict bij zowel Ziyecdh als Renard. "Ieder heeft zijn redenen. Ik hoop dat dit dossier zo snel mogelijk gesloten wordt, in het belang van de nationale ploeg."

El Ahmadi is een groot fan van het spel van Ziyech. "Niemand kan tippen aan de zeer getalenteerde Ziyech, vooral tijdens dit seizoen", zegt de Feyenoorder. "Hij schittert. Het bewijs is toch wel dat Ajax nog meestrijdt om de titel en is gekwalificeerd voor de Europa League, waarin hij tegen Manchester United gaat spelen."