Crouch slaat aansluitingstreffer in het doel tegen Arsenal: arbitrage gefopt

Crouch slaat aansluitingstreffer in het doel tegen Arsenal: arbitrage gefopt

Gepubliceerd: zaterdag 13 mei 2017 om 20:06za 13-05-2017 om 20:06

Peter Crouch scoort de aansluitingstreffer tegen Arsenal, maar doet dat niet helemaal op legale wijze. De boomlange spits van Stoke City slaat de bal in het dal, maar de arbitrage ziet het niet. Bij Arsenal zijn ze terecht boos.

Appgebruikers: check het moment hier!

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws