Feyenoord-titel ook in andere kleedkamer gevierd: 'Tu-tu-du-tu-du-tu-tu...'

Feyenoord-titel ook in andere kleedkamer gevierd: 'Tu-tu-du-tu-du-tu-tu...'

14-05-2017 18:41
6

Ruben Schaken had zondag kippenvel na het kampioenschap van Feyenoord. De eerste landstitel van de Rotterdammers in achttien jaar tijd wordt ook in de kleedkamer van ADO Den Haag gevierd, onthult de aanvaller.

"Ik moet je eerlijk zeggen. Ik stond vanmorgen op en dan doe ik altijd een gebed voor de wedstrijd en daar heb ik ook Feyenoord in meegenomen. Ik weet dat dat niet altijd helpt, maar ik wilde dat gewoon doen", zegt Schaken tegen FOX Sports. "Iedereen binnen ADO weet dat ik een Feyenoord-hart heb. De afgelopen twee jaar dat ik hier zit heb ik het alleen maar over Feyenoord. Over mijn periode daar, hoe mooi de club is en de fans…"

Wedden

Meer odds

Schaken kreeg zelf ook de kans om de huldiging te bekijken. "We kregen een momentje van de trainer om dat toch te zien. En kippenvel. Het is absoluut de mooiste club van Nederland. Ik ga sowieso een Feyenoord-nummer op zetten in de kleedkamer: Tu-tu-du-tu-du-tu-tu…", aldus de buitenspeler. "Voor de rest leef ik mee met die jongens."

"Ik stuur de jongens waar ik nog nauw contact mee heb straks allemaal een felicitatie. Vilhena, Kongolo, die spreek ik bijna wekelijk", besluit Schaken.