Van Bronckhorst doet rondje: 'Ik heb bijna alle spelers persoonlijk gebeld'

Van Bronckhorst doet rondje: 'Ik heb bijna alle spelers persoonlijk gebeld'

15-05-2017 13:32
12

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst is blij dat de club hem altijd is blijven steunen. Dit vertelt 106-voudig international tijdens de huldiging van Feyenoord aan FOX Sports.

Vorig seizoen stond Van Bronckhorst nog onder druk bij Feyenoord, nadat de Rotterdammers zeven wedstrijden op rij verloren. Van Bronckhorst: "Ik heb altijd de steun gevoeld van de club en zeker ook van het Legioen. Ze hebben mij altijd het vertrouwen gegeven. En als je aan het eind van dat seizoen de beker wint en dit seizoen het landskampioenschap... Het had anders kunnen zijn, maar ik heb altijd vertrouwen gehouden in het positieve."

Wedden

Meer odds

Dat bleek na de verloren kampioenswedstrijd tegen Excelsior (3-0), toen de Feyenoord-coach zijn spelers weer op moest laden voor de kampioenswedstrijd tegen Heracles Almelo. "Ik was teleurgesteld, maar ik had geen twijfels", aldus Van Bronckhorst. "Ik heb bijna alle spelers persoonlijk gebeld 's avonds en de wedstrijd toen al afgesloten. Vervolgens zijn we met het team de hele week bij elkaar gebleven en ik denk dat we dat zondag terug hebben kunnen zien."

Koop NU hier het Teletekstshirt met de eindstand voor 17,95 euro!