Vitesse wacht drukke transferzomer: 'Hangt van factoren af of dat realistisch is'

Vitesse wacht drukke transferzomer: 'Hangt van factoren af of dat realistisch is'

16-05-2017 11:40
9

Vitesse gaat een interessante transferzomer tegemoet. De Arnhemmers spelen volgend seizoen Europa League en hopen daarom de toppers uit de spelersgroep te kunnen behouden. Dat gaat echter lastig worden, zo weet technisch directeur Mo Allach.

Ricky van Wolfswinkel maakte dit seizoen twintig Eredivisie-treffers en kan derhalve rekenen op veel belangstelling van andere clubs. "Het is logisch dat er na zo'n goed seizoen interesse voor onze spelers komt", zegt Allach tegen Voetbal International. "Dat merken we bij jongens als Milot Rashica en Marvelous Nakamba, maar bij Ricky natuurlijk in het extreme. Het is afhankelijk van meerdere factoren of het realistisch is of hij komend seizoen bij Vitesse speelt."

Wedden

Meer odds

Vitesse wil spoedig met Chelsea om tafel gaan om de prestaties van de huurlingen, waaronder Lewis Baker, te bespreken. "Wij hebben geconstateerd dat we vooral in het tweede jaar de vruchten van hun kwaliteiten plukken. Het mooie is wel dat we nu we Europees voetbal spelen ook interessanter worden. Niet alleen voor Chelsea, maar ook voor andere spelers van buitenaf", aldus Allach.