Löw legt oproep van zelfspottende Younes uit: Hij heeft een goede afronding

Löw legt oproep van zelfspottende Younes uit: "Hij heeft een goede afronding"

17-05-2017 14:59
23

Joachim Löw heeft Amin Younes mede door een goede afronding geselecteerd voor de nationale ploeg van Duitsland. De Ajacied reageert daar met gevoel voor zelfspot op.

Younes is voor het eerst opgeroepen voor de Duitse ploeg, die komende zomer meedoet aan de Confederations Cup. Bovendien is de aanvaller de eerste Eredivisie-speler met een oproep voor Die Mannschaft.

"Amin Younes heeft in de één tegen één goede kwaliteiten", zegt bondscoach Löw via de officiële kanalen van de voetbalbond van Duitsland. "En hij heeft een goede afronding." Juist over die afronding viel er wel eens wat te klagen, weet ook Younes. Hij ziet de humor daar wel van in en reageert op Twitter. 'Aan mijn afronding kan ik nog blijven werken.'

Younes kijkt bovendien uit naar het avontuur. 'Ik wil alles geven. Het is geweldig. Ik tref bij mijn eerste oproep allemaal oude bekenden.' De Confederations Cup staat bekend als opwarmertje voor het WK van volgend jaar in Rusland. Dit wordt van 17 juni tot en met 2 juli ook in Rusland gespeeld.

Lees meer: Löw beloont Younes: Ajax-aanvaller met Duitsland naar Confederations Cup