'Belletje naar Conte brengt belangstelling voor Traoré aan het rollen'

  'Belletje naar Conte brengt belangstelling voor Traoré aan het rollen'

  donderdag 18 mei 2017 om 20:05

  De strijd om de gunsten van Bertrand Traoré wordt feller. Galatasaray is de nieuwste club die donderdag in verband wordt gebracht met de aanvaller, die dit seizoen door Ajax wordt gehuurd van Chelsea.

  Galatasaray hoopt onder meer Stoke City, RB Leipzig, Everton, AS Monaco, Olympique Lyon, Olympique Marseille en Valencia de loef af te steken. Traoré is volgens Sabah aangemerkt als het belangrijkste doelwit van de Turkse topclub deze zomer.

  Kansloos lijkt Galatasaray niet. Igor Tudor, trainer van de geplaagde grootmacht, heeft zijn vriend en Chelsea-manager Antonio Conte, met wie hij jarenlang samenspeelde bij Juventus, naar verluidt persoonlijk gebeld en gevraagd naar de beschikbaarheid van Traoré. Galatasaray-directeur Cenk Ergun zou zelfs in Engeland zijn om met Chelsea over Traoré te praten.

  De Europa League-finale tegen Manchester United van volgende week woensdag is de laatste wedstrijd van Traoré in het shirt van Ajax. Daarna keert hij terug naar Chelsea, waar hij te horen krijgt wat Conte met hem van plan is. Traoré staat tot medio 2019 onder contract op Stamford Bridge.

  Poll

  Zou Galatasaray een goede club zijn voor Traoré?

  (561 stemmen)

  Plaats een reactie

  donderdag 18 mei 2017 om 20:25
  Dus zal Traoré ook in de finale basisspeler zijn én een keer scoren. Je zou toch hopen dat Peter Bosz dan zijn plicht heeft gedaan.
  Vind ik leuk
  donderdag 18 mei 2017 om 20:27
  lekker naar Monaco gaan zou ik zeggen. Mooi weer, veel geld, luxe huizen, mooie vrouwen.
  Vind ik leuk
  Streaker +2765
  donderdag 18 mei 2017 om 20:57
  Wat zijn z'n statistieken wat betreft kansen/goals? 5% raak?

  Het is een hardloper en in Europese​ wedstrijden een harde werker, maar ik voorspel hem geen grote toekomst. Hij heeft het geluk gehad dat rechtsbuiten Ajax slechtst bezette positie is. Maargoed, zo te lezen delen veel clubs die mening niet. Desondanks dat wou ik dit toch graag even kwijt.
  Vind ik leuk
  14forever +7966
  donderdag 18 mei 2017 om 21:22
  Galavoorstelling met traore in de spits!
  Vind ik leuk
  donderdag 18 mei 2017 om 21:31
  Nee man traore lekker blijven in Ajax. Niks van anderen trekken, misschien word je wel beter. Alleen nog scoren :p. goed voor Ajax en vooral Feyenoord, scoren is toch niet zo belangrijk anders was je all op de bank terecht bij Ajax
  Vind ik leuk
  lemon9 +707
  donderdag 18 mei 2017 om 23:10
  Had Bosz toch gelijk met traore hoe heette die jongen ook alweer die nu in frankrijk voetbalt en op de bank zat bij ajax
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  'Belletje naar Conte brengt belangstelling voor Traoré aan het rollen'