Gemoederen lopen hoog op in Volendam: 'Bal kwam inderdaad tegen m'n hand'

Gemoederen lopen hoog op in Volendam: 'Bal kwam inderdaad tegen m'n hand'

19-05-2017 08:48
7

NAC Breda-spits Cyriel Dessers geeft toe dat hij hands maakte tegen FC Volendam. Het werd in het play-off-duel niet gezien door de arbitrage, waardoor de Belg kon scoren.

"De bal kwam inderdaad tegen mijn hand aan in de draai die ik maakte", geeft Dessers toe in gesprek met BN De Stem. "Maar na zoveel pech die we dit seizoen al hebben gehad, mogen we ook wel eens blij zijn dat de scheidsrechter de goal niet afkeurde." Na afloop barstte Kees Kwakman volledig uit zijn voegen vanwege de arbitrale misser.

Het duel eindigde in 2-2, waardoor NAC in de return een voordeel heeft. Trainer Stijn Vreven houdt echter een slag om de arm. "Maar niks zegt mij dat Volendam zondag niet met 0-1 kan winnen. Daar moeten we ons terdege van bewust blijven. We kwamen voor een resultaat en dat hebben we ook gehaald. Negatief was dat we de wedstrijd bijna nog uit handen gaven. We kwamen goed weg bij die handsbal, maar we hebben in ieder geval de rug weten te rechten. Nu moeten we het wel afmaken. We moeten op leven en dood spelen."