Dromen van Robben-terugkeer naar Nederland: Hebben we al veel over gesproken

Dromen van Robben-terugkeer naar Nederland: "Hebben we al veel over gesproken"

19-05-2017 11:16
42

Algemeen directeur van FC Groningen Hans Nijland hoopt dat Arjen Robben besluit terug te keren bij de club. De beleidsbepaler droomt van een 'Dirk Kuyt-scenario'.

Kuyt kwam twee jaar geleden terug bij Feyenoord en werd afgelopen zondag met de club kampioen. Hij gaat nu opgeleid worden voor de functie van technisch directeur. Nijland hoopt Robben na zijn carrière ook warm te kunnen maken voor een functie bij de club. "Het is duidelijk dat we daar al veel over hebben gesproken. We zien het nu ook bij Dirk Kuyt en Feyenoord", zegt Nijland tegen RTV Noord.

"Het zou inderdaad een absolute droom zijn. Als Arjen daar bereid toe zou zijn, dan is hij meer dan welkom. Sterker nog, als je iemand als Robben aan je organisatie kan toevoegen, dan kun je als club een volgende stap maken", aldus Nijland. "Maar Arjen voetbalt volgend jaar ook nog bij Bayern München en dat doet hij nog steeds heel goed. Maar goed, er is ergens een begin en ergens een eind en dat geldt ook voor zijn voetbalcarrière. Maar wij allemaal zouden het geweldig vinden als hij wat voor de club gaat doen."