Update: Manchester United rekent definitief op oud-Ajacied in finale

Update: Manchester United rekent definitief op oud-Ajacied in finale

19-05-2017 18:52
12

Timothy Fosu-Mensah viel een aantal weken geleden met een schouderblessure uit in de derby van Manchester, maar is optimistisch over het halen van de Europa League-finale, aanstaande woensdag tegen zijn voormalige werkgever Ajax. Dat laat hij weten aan Manchester Evening News.

"Het gaat goed met me", laat de negentienjarige vleugelverdediger weten. "Ik werk hard. Het was niet gemakkelijk na de blessure tegen Manchester City, maar ik probeer zo snel als mogelijk terug te zijn. De medische staf doet zijn werk goed."

Toen hij zestienwas vertrok Fosu-Mensah uit de jeugdopleiding van de Amsterdammers. Dat zijn huidige club in de finale juist tegenover Ajax staat geeft de wedstrijd dus een speciaal tintje. "Ik speelde er acht jaar als jeugdspeler. Ik ken er veel mensen, dus het is heel speciaal. Uiteraard wil ik winnen van ze, omdat ik nu een speler van Manchester United ben", besluit de Nederlander.

Update 18.52 uur: Manchester United heeft Timothy Fosu-Mensah opgenomen in de wedstrijdselectie voor het laatste competitieduel van zondag met Crystal Palace. Daarmee is de verdediger definitief inzetbaar voor de Europa League-finale tegen Ajax.