'Feyenoord krijgt concurrentie van RB Leipzig én kampioen voor Amrabat'

'Feyenoord krijgt concurrentie van RB Leipzig én kampioen voor Amrabat'

19-05-2017 13:44
25

Feyenoord krijgt Sofyan Amrabat niet cadeau. FC Utrecht verlangt een serieuze transfersom voor de middenvelder, die bovendien wordt begeerd door Anderlecht en RB Leipzig.

Dat meldt Voetbal International. Anderlecht ziet in Amrabat een potentiële opvolger van Tielemans, die de kersverse kampioen van België gaat verlaten. Ook RB Leipzig, de nummer twee van de Bundesliga, heeft de Utrecht-middenvelder omcirkeld als mogelijke versterking. Zowel Anderlecht als Leipzig speelt volgend seizoen in de Champions League.

Met Anderlecht en Leipzig krijgt Feyenoord te maken met serieuze concurrentie. Het Algemeen Dagblad meldde onlangs dat technisch directeur Martin van Geel zich heeft gemeld in Utrecht, al werd dat later weer ontkend. Voordat Feyenoord actie overneemt, moet waarschijnlijk eerst een overbodige middenvelder verkocht worden.

De twintigjarige Amrabat werd vrijdag overigens voor het eerst opgeroepen voor de nationale ploeg van Marokko. Hij kan op 31 mei zijn tweede interland spelen in de vriendschappelijke wedstrijd tegen het Nederlands elftal.