Van den Brom kiest voor scorende AZ-tiener: Fantastisch gedaan als rechtsbuiten

Van den Brom kiest voor scorende AZ-tiener: "Fantastisch gedaan als rechtsbuiten"

vrijdag 19 mei 2017 om 15:41

John van den Brom kiest ook in de return van AZ tegen FC Groningen voor Calvin Stengs. De achttienjarige aanvaller scoorde woensdag bij de 1-4 zege in Groningen.

Stengs mag in de tweede ontmoeting in de play-offs om een Europa League-ticket starten. Hij is zaterdag de vervanger van de geblesseerde Alireza Jahanbakhsh. "Calvin heeft al het hele jaar met ons meegetraind en heeft het woensdag fantastisch gedaan als rechtsbuiten", aldus Van den Brom op de clubsite. "Hij vult die positie op zijn manier in. De onbevangenheid in zijn spel is mooi, dat moet hij zo houden."

De AZ-trainer ziet dat de sfeer goed is in Alkmaar, na een moeilijke periode. "De sfeer in de groep is goed, dat heb je ook op de training kunnen zien. Het goede gevoel uit Groningen willen we in eigen huis een vervolg geven om ook daar onze supporters te vermaken. En dat willen we doen met grotendeels dezelfde ploeg als tijdens de uitwedstrijd. Ik ga dus geen jongens sparen. Als je ineens een heel ander elftal opstelt, geeft je geen goed signaal af."

Plaats een reactie

JustG +319
vrijdag 19 mei 2017 om 15:51
"En dat willen we doen met grotendeels dezelfde ploeg als tijdens de uitwedstrijd. Ik ga dus geen jongens sparen. Als je ineens een heel ander elftal opstelt, geeft je geen goed signaal af."

Hij doet niet anders......
Vind ik leuk
vrijdag 19 mei 2017 om 15:54
Hopen dat AZ europa in gaat en al is het alleen al om het feit dat ze standaard altijd punten pakken. Alleen ik zie ze meer pakken als van den brom weggaat.
Vind ik leuk
14forever +7645
vrijdag 19 mei 2017 om 16:23
Helemaal mee eens!
Vind ik leuk
vrijdag 19 mei 2017 om 16:41
Hopen dat Utrecht AZ verslaat
Vind ik leuk
De Hout +1110
vrijdag 19 mei 2017 om 18:02
Nu al zin in volgend seizoen met Calvin Stengs. Wat een heerlijke voetballer.
Vind ik leuk
zaterdag 20 mei 2017 om 02:21
gaat die jongen voor alireza spelen? Dan zie ik ze ook nog wel verliezen
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Van den Brom kiest voor scorende AZ-tiener: "Fantastisch gedaan als rechtsbuiten"