Gewilde Amrabat heeft extra 'gids': Hij bespreekt alles met mijn zaakwaarnemer

Gewilde Amrabat heeft extra 'gids': "Hij bespreekt alles met mijn zaakwaarnemer"

20-05-2017 07:08
5

Sofyan Amrabat (20) krijgt hulp van zijn oudere broer Nordin (30). Hij begeleidt het pareltje van FC Utrecht door de voetbalwereld. Momenteel zijn het drukke tijden met de interesse van Feyenoord, Anderlecht en RB Leipzig.

"Ik praat veel met Nordin, hij is een gids voor me in de voetbalwereld", zegt Amrabat in het Algemeen Dagblad. "Hij bespreekt alles met mijn zaakwaarnemer, zodat ik me op voetbal kan concentreren."

Wedden

Meer odds

Ook staat Nordin, momenteel spelend voor Watford, Sofyan bij in het veld. "Nordin drukt me ook altijd op het hart mezelf te blijven. Hij zegt: geef je een slechte bal, zorg dat de volgende goed is. Speel je een beroerde wedstrijd, doe er alles aan dat het zich niet herhaalt."

Amrabat vervolgt: "Ik heb mindere wedstrijden gespeeld, maar juist dan is het zaak je te herpakken. Door mentaal sterk te zijn. Toen ik lang op mijn kans moest wachten, ben ik ook altijd rustig gebleven. Als het even tegenzit, kun je vluchten of vechten. Ik zal altijd het laatste doen, waar ik ook voetbal."

Lees ook: Transferflirt van Feyenoord beantwoord: "Als je huldiging ziet, echt kippenvel" en 'Feyenoord krijgt concurrentie van RB Leipzig én kampioen voor Amrabat'