'PSV volgt Utrecht-talent al jaren: na doorbraak mogelijk kandidaat voor transfer'

'PSV volgt Utrecht-talent al jaren: na doorbraak mogelijk kandidaat voor transfer'

20-05-2017 07:32
16

PSV houdt rekening met het vertrek van Santiago Arias en Jetro Willems en is dus op zoek naar twee nieuwe backs. Volgens het Eindhovens Dagblad zou Joshua Brenet doorschuiven naar één van die posities en kan de andere vacature mogelijk worden ingevuld door een andere Eredivisie-speler.

PSV volgt Giovanni Troupée van FC Utrecht namelijk al jaren en nu de rechtsback een heel seizoen in de Eredivisie achter de rug heeft is de pas negentienjarige verdediger een nog interessantere optie geworden. Het ED noemt het 'mogelijk een van de kandidaten om een vacature bij PSV op te vullen'.

Wedden

Meer odds

Ook in de aanval zoekt PSV naar nieuwe spelers, het liefst een buitenspeler. Het Mexicaanse toptalent Hirving Lozano was in beeld, maar is te hoog gegrepen voor de Eindhovenaren. De regiokrant schrijft dat het nu 'de vraag is of de club nu overschakelt naar spelers uit een andere categorie, zoals bijvoorbeeld de bij subtoppers spelende Sam Larsson, Alireza Jahanbakhsh of Milot Rashica'. PSV wil daar momenteel zelf niets over kwijt.