Koeman moet lachen om speculatie: Wat als ik ga eten met mijn familie?

Koeman moet lachen om speculatie: "Wat als ik ga eten met mijn familie?"

20-05-2017 08:41
7

Een bezoek van Ronald Koeman aan het Manchester Hilton Hotel heeft bij Everton voor de nodige speculatie gezorgd. Volgens de manager zelf valt het allemaal reuze mee.

Koeman werd gefotografeerd in het bijzijn van twee oudere mannen, en een jongere. Die laatste zorgde ervoor dat een geruchtenstroom op gang kwam. Wellicht sprak de Nederlander met een potentiële versterking.

De namen van Mauricio Lemos (verdediger van Las Palmas), Willian Jose (aanvaller van Real Sociedad) en Yeray Alvarez (Athletic Bilbao) vielen allemaal. Echter ging de meeting van Koeman heel ergens anders over.

"Dat is geen speler. Het is een cameraman", zegt Koeman tegen Liverpool Echo over het jongste gezelschap. "Ik was in het Hilton Hotel van Manchester om te werken aan een documentaire over mijn winnende doelpunt op Wembley, dat 25 jaar geleden is."

Koeman moest lachen om de suggestie. "Het is gek dat ik op deze vraag moet reageren. Mijn zoon is 27. Wat als ik ga eten met mijn familie? Misschien is hij een nieuwe speler. Denken jullie dat ik een gesprek met een nieuwe speler op deze plek heb?"