Elia-opvolger aangewezen: Feyenoord heeft al een gesprek met hem gevoerd

Elia-opvolger aangewezen: "Feyenoord heeft al een gesprek met hem gevoerd"

20-05-2017 09:13
49

Jeremain Lens is een ideale versterking voor Feyenoord. Dat stelt NOS-commentator Arman Avsaroglu, die ook Sofyan Amrabat van FC Utrecht naar voren schuift als goede aankoop.

Lens kan de rol van Eljero Elia, die op het punt staat naar Turkije te verkassen, invullen. "Feyenoord heeft al een gesprek met hem gevoerd", zegt Avsaroglu op de website van de NOS. "Lens kan als buitenspeler én spits worden ingezet. Dan heb je ook meteen iemand achter Nicolai Jörgensen. Dat zou voor Feyenoord ideaal zijn."

Als back-up op het middenveld is Amrabat in beeld. "Ik denk dat het middenveld Toornstra-El Ahmadi-Vilhena wel intact blijft. Maar de middenvelders daarachter zijn niet goed genoeg... Daarom is Sofyan Amrabat een interessante optie. Hij is jong, goed en zou eventueel met winst doorverkocht kunnen worden."

Veel vertrekkers verwacht Avsaroglu niet. "Nee, Jörgensen is al op leeftijd (26 jaar) en wil zelf ook heel graag bij Feyenoord blijven. Misschien dat Toornstra nog iets in petto heeft. Met deze selectie en Lens en Amrabat heeft Feyenoord de zaak redelijk voor elkaar. Alleen centraal achterin zal er versterking moeten komen, dat is zeker met het oog op de Champions League nu nog te dun."