'Valencia, Atlético, Inter en Milan willlen Oranje-international van 25 miljoen'

'Valencia, Atlético, Inter en Milan willlen Oranje-international van 25 miljoen'

20-05-2017 15:54
15

De thuiswedstrijd tegen Internazionale (zondag, 20.45 uur) is waarschijnlijk het laatste duel van Stefan de Vrij in het shirt van SS Lazio. Italiaanse media schrijven zaterdag dat Lazio gedwongen is om de verdediger in de zomer te verkopen, aangezien gesprekken over een nieuw contract definitief op de klippen zijn gelopen. 

De huidige verbintenis van De Vrij (24) loopt medio 2018 af. Over een jaar kan de Oranje-international gratis de deur uitwandelen en dus is een afscheid tijdens de naderende transferwindow de beste oplossing voor zijn werkgever. La Gazzetta dello Sport meldt dat vier ploegen concreet zijn voor De Vrij: AC Milan, Internazionale, Valencia en Atlético Madrid. 

La Repubblica heeft vernomen dat Lazio, de nummer vier van de Serie A, bereid is om De Vrij te verkopen voor een slordige 25 miljoen euro. Rodrigo Caio, een Braziliaanse verdediger van Sao Paulo, moet in de voetsporen gaan treden van de voormalig Feyenoorder. De verwachting is dat ook Baldé Keita en Lucas Biglia in de zomer verkocht worden door Lazio.