'Ik ben bedreigd door Ajax-fans, heel zielig vind ik dat'

'Ik ben bedreigd door Ajax-fans, heel zielig vind ik dat'

21-05-2017 11:29
35

Feyenoord heeft het Franse talent Junior Kingue op proef. Voordat de verdediger in Rotterdam tekende, werd hij echter bedreigd door fans van Ajax. Die zagen dat Kingue liever in Amsterdam tekende, waar hij ook op proef is geweest.

"Het enige erge wat ik nu hier in Nederland heb meegemaakt is dat Ajax-supporters mij bedreigd hebben via Instagram als ik niet bij hen zou tekenen, heel zielig vind ik dat", zegt Kingue tegen FR-Fans.nl. "Alleen omdat ik nu bij Feyenoord op proef ben?"

Kingue heeft er alles voor over om profvoetballer te worden. "Terwijl mijn oud-teamgenoten liever gingen feesten en grapjes maken tijdens te training heb ik me altijd honderd procent ingezet om beter te worden. Mijn agenten hebben mij meegenomen naar Engeland om daar bij clubs te gaan trainen."

Kingue liep in Engeland stage bij Manchester United, Manchester City, Bristol City en Burnley. "Ik kreeg een aanbieding voor drie jaar bij een club. Maar toen ik hoorde dat ik mijn agenten weg moest doen en bij een Engelse agent moest gaan en hem 75 procent van mijn salaris moest geven zijn we vertrokken uit Engeland. Ik wil eerlijke mensen om mij heen en ben dan ook heel blij hier in Nederland."