Bayern München geïnteresseerd in Schalke-ster: 'Zullen we altijd respecteren'

Bayern München geïnteresseerd in Schalke-ster: 'Zullen we altijd respecteren'

21-05-2017 14:10
5

Bayern München is geïnteresseerd in Leon Goretzka, bevestigt voorzitter Karl-Heinz Rummenigge. De kampioen van Duitsland zet echter niet vol de druk op de ketel bij de middenvelder van Schalke 04.

"Hij staat nog tot medio 2018 onder contract bij Schalke 04. Dat zullen we altijd respecteren", aldus Rummenigge tegenover de aanwezige media op een persconferentie. De voorzitter wil verder niet ingaan op speculaties. Op het complex van Bayern zou Goretzka's zaakwaarnemer zijn gespot. "We willen niet al onze plannen aankondigen."

Wedden

Meer odds

Goretzka maakt een uitstekend seizoen door bij Schalke. In de kwartfinale van de Europa League maakte hij het Ajax nog lastig door de 1-0 te scoren in Gelsenkirchen. Door een botsing met Ajax-goalie André Onana tijdens dat duel, moest Goretzka vroegtijdig het veld verlaten en werd hij afgevoerd naar het ziekenhuis.

Ondertussen zou Schalke al op zoek zijn naar een opvolger van Goretzka. De Duitse subtopper heeft volgens Bild concrete interesse in Luiz Gustavo (29) van VfL Wolfsburg.