Ik denk niet dat de bondscoach van Brazilië naar de Eredivisie kijkt

"Ik denk niet dat de bondscoach van Brazilië naar de Eredivisie kijkt"

21-05-2017 15:18
21

Eric Botteghin (29) kijkt met een geweldig gevoel terug op de kampioenswedstrijd van Feyenoord, afgelopen zondag. De centrale verdediger spreekt van een 'droomwedstrijd' en het mooiste duel uit zijn carrière. 

"Ik kan me niet herinneren dat ik ooit met zoveel plezier op het veld heb gestaan. De sfeer in het stadion was echt fantastisch", zegt de centrale verdediger over het duel met Heracles (3-1 winst), op de website van zijn management Soccer Vision. "Al die complimenten het hele seizoen door zijn natuurlijk mooi, maar uiteindelijk leef je toe naar het moment dat je echt kampioen bent en die schaal omhoog kan houden. Dat geeft zoveel voldoening en trots."

Door de titel gaat Feyenoord komend seizoen de Champions League in. "Bij wie we in de poule komen maakt me niet zoveel uit, er doen eigenlijk alleen maar mooie clubs aan mee", zegt Botteghin, die stiekem hoopt op een uitnodiging voor het Braziliaans elftal. "Dat zou fantastisch zijn, maar ik ben er niet echt mee bezig. Ik denk niet dat de bondscoach van Brazilië naar de Eredivisie kijkt, maar misschien volgend seizoen wel naar de Champions League."