De Boer spreekt voorkeur uit: Het is daar het meest 'hot' om trainer te zijn

De Boer spreekt voorkeur uit: "Het is daar het meest 'hot' om trainer te zijn"

21-05-2017 17:24
14

Frank de Boer heeft zijn zinnen gezet op op een move naar de Premier League. De clubloze trainer denkt daar het beste zijn ei kwijt te kunnen.

De Boer staat een klein half jaar na zijn ontslag bij Internazionale open voor een nieuwe club. Hij prefereert de Premier League. "Ik wil het liefst naar Engeland, maar heb het niet voor het zeggen. Dat zou wel het ideale scenario zijn", aldus de oud-trainer van Ajax tegen NH.

"Spanje en Duitsland vind ik ook mooie competities", voegt hij toe. Waarom het liefst de Premier League? "Ik denk dat het daar nu het meest 'hot' is om trainer te zijn en ik denk dat ik daar mijn ei goed kwijt kan. Ik moet alles naast elkaar leggen en kijken wat de beste keuze is voor mij."

In de tussentijd leeft De Boer toe naar de Europa League-finale van Ajax tegen Manchester United. "Ik ben zeer positief gestemd, omdat Manchester United een tegenstander is die Ajax ligt. Ze spelen afwachtend. Dat is een beetje de stempel van Mourinho. Ze hebben heel veel geld, maar ze zijn geen team. Dat is het grote verschil met Ajax."